Ketting Dalmatiër Jaspis - Goud

7912

 Roestvrijstalen ketting met bolletjes met een Dalmatiër Jaspis steen, in een rvs setting goud kleur. De ketting is erg sterk, verkleurt niet en is anti allergie.

Lengte: 46 cm

Hanger: 12 mm

€ 29,95
Inclusief BTW
Laatste items in voorraad

 

Gratis verzending boven de €35,-

 

Veilig shoppen

 

Ruilen altijd mogelijk in de showroom

Dalmatier Jaspis 

Het is een sterk beschermende steen die helpt bij negatieve straling en energie. Dalmatiër Jaspis brengt je in balans en zorgt dat negativiteit uit je systeem wordt verwijderd. Dalmatiër Jaspis voorkomt negatieve gedachten en remt het malen in je hoofd zodat je tot rust kunt komen. Dalmatiër Jaspis helpt je aarden, sterkt je en geeft energie. Laat je contact maken met je basis en je blauwdruk van wat je echt belangrijk vindt.

Het is een steen die depressieve gevoelens vermindert en helpt bij angsten en nachtmerries. Op lichamelijk vlak helpt Dalmatiër Jaspis tegen maagpijn en misselijkheid en helpt het bij braakneigingen tijdens de zwangerschap. Dalmatiër Jaspis  heeft een positieve werking op de zenuwen en sterkt de reflexen. Daarnaast heeft het een positieve werking op het verminderen van allergische reacties.

Deze informatie is niet wetenschappelijk bewezen, maar berust op ervaringen van therapeuten en gebruikers. Raadpleeg bij klachten altijd eerst een arts.

7912
1 Item