Armband New Italia Napoli L Mos Agaat

Napels of Napoli. Een van de beruchtste, maar ook de mooiste steden van Italië. De stad zelf, evenals de Vesuvius-vulkaan, waren belangrijke richtlijnen bij het ontwerpen van deze armband van FortunaBeads. De donkergroene edelsteenkralen zijn geïnspireerd op het maffia-karakter uit de stad en het nationale park rondom de vulkaan. In combinatie met het zwarte kalfsleer ziet deze armband er stoer en mannelijk uit.

Deze Italia Napoli armband is gemaakt van 8 mm mosagaat edelstenen en 6 mm zwart kalfsleer gevlochten koord. De afstandhouders zijn gemaakt van 316L roestvrij staal. Het openen en sluiten van de armband gaat door een bajonetsluiting. Het pakket bevat ook een donkerblauwe doos met het gouden FortunaBeads-logo in reliëf.

Polsmaat Large (20 cm).

€ 24,95
Inclusief BTW
Laatste items in voorraad

100% secure payments
 

Gratis verzending boven de €50,-

 

Veilig shoppen

 

Ruilen altijd mogelijk in de showroom

Mos Agaat

Mosagaat is een hele aardende steen. De natuurlijke zachte energie zorgt ervoor dat je lichaam en ziel naar zijn natuurlijke staat van zijn terug kan keren. Het geeft dus innerlijke rust. Het helpt je te ontspannen en vermindert angst en stress.

Deze informatie is niet wetenschappelijk bewezen, maar berust op ervaringen van therapeuten en gebruikers. Raadpleeg bij klachten altijd eerst een arts.

1 Item

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...