Mat Amazoniet - Maat M

460

Blauwe Amazoniet, met een vleugje zandkleurige matte kralen. Deze armband laat je pols er fris en exotisch uitzien. Pas het aan en verander je gewone casual of semi-casual outfit in iets spannender.Deze Amazoniet armband is gemaakt van 6 mm edelstenen met een 8 mm koper / zink afstandhouder. De spacer zal na het dragen een koperkleur krijgen. Alles wordt bij elkaar gehouden door een 1 mm dik doorzichtig elastisch koord voor gemakkelijk dragen. Het elastische koord wordt geleverd met 6 maanden garantie. Het pakket bevat ook een katoenen linnen tas met een FortunaBeads-logo voor veilige opslag.

€ 14,95
Inclusief BTW
Laatste items in voorraad

 

Gratis verzending boven de €35,-

 

Veilig shoppen

 

Ruilen altijd mogelijk in de showroom

Amazoniet

Absorbeert straling van telefoon/wi-fi. Het filtert de informatie die in de hersenen binnenkomt en combineert het met de intuïtie. Het helpt vinden van je eigen waarheid, wie je bent en kan zijn. De steen werkt kalmerend en brengt evenwicht bij extreme stemmingswisselingen, verdriet, bezorgdheid, angst, trauma’s, zorgen en rouw. Amazoniet versterkt de vrije wil, vermindert een slachtofferhouding en helpt bij het oplossen van problemen omdat het verstand en intuïtie in balans brengt. Verder; wilskracht, intellect, milde psychische klachten, stress, verdriet, malende gedachten, zorgen, rust geestelijk, voorjaarsmoeheid, controle problematiek, verzacht trauma’s.

Deze informatie is niet wetenschappelijk bewezen, maar berust op ervaringen van therapeuten en gebruikers. Raadpleeg bij klachten altijd eerst een arts.

460
1 Item