New Italia Firenze Tijgeroog - Maat L

457

Florence of Firenze zoals de Italianen zeggen. Een van de belangrijkste steden uit de Renaissance. FortunaBeads inspireerde deze Italia-collectie door verschillende Italiaanse plaatsen en deze iconische stad staat zeker op de lijst. De bruingele Tiger Eye-stenen zijn geïnspireerd op de oude brug in Florence, Ponte Vecchio. Het bruine kalfsleer gevlochten koord is chique en toch elegant.Deze Italia armband is gemaakt van 8mm Bruine Tijgeroog edelstenen en 6mm bruin kalfsleer gevlochten koord. De afstandhouders zijn gemaakt van 316L roestvrij staal. Het openen en sluiten van de armband gaat met een bajonetsluiting. Het pakket bevat ook een donkerblauwe doos met een goudkleurig FortunaBeads-logo in reliëf.

€ 24,95
Inclusief BTW
Laatste items in voorraad

100% secure payments
 

Gratis verzending boven de €50,-

 

Veilig shoppen

 

Ruilen altijd mogelijk in de showroom

Tijgeroog 

Tijgeroog werkt beschermend en aardend en brengt harmonie en balans. Het trekt geluk, voorspoed en succes aan. Het versterkt (zelf)vertrouwen, zelfinzicht, moed, doorzettingsvermogen, besluitvaardigheid en gevoel van eigenwaarde. Het maakt creatief en productief, helpt geconcentreerd werken. Helpt bij studie, examens en praktische projecten. Werkt ondersteunend bij angsten, fobieën, nachtmerries en overprikkeling, depressieve klachten, schizofrenie en persoonlijkheidsstoornissen. 

Deze informatie is niet wetenschappelijk bewezen, maar berust op ervaringen van therapeuten en gebruikers. Raadpleeg bij klachten altijd eerst een arts.

457
2 Items

Datasheet

Grootte
L