Zouttheelicht

433

Himalaya zout theelicht 

Gewicht 0,75 tot 1,5 kilo 

Maat: 70-90 mm 

€ 3,50
Inclusief BTW

100% secure payments
 

Gratis verzending boven de €50,-

 

Veilig shoppen

 

Ruilen altijd mogelijk in de showroom

Zoutsteen lampen zijn gemaakt van stukjes Himalaya-zoutkristallen. Ze dienen als prachtige interieurdecoraties en fungeren als natuurlijke lichtbronnen. De vele verschillende functies van het Himalayazout reiken echter veel verder dan een mooie aanvulling van je interieur. In combinatie met een lichtbron in de lampen produceren de brokken zout negatieve ionen, die positieve effecten op de binnenlucht hebben. Het plaatsen van een zoutkristal lamp in elke kamer van het huis kan verschillende voordelen voor de gezondheid en het milieu opleveren.

Gebruik zoutsteen lampen om lucht te reinigen, te ontgeuren en te zuiveren

Beperk de elektromagnetische straling met een zoutsteen lamp

Dagelijkse apparaten zoals televisies, mobiele telefoons, computers en tablets laten constant positieve ionen in de lucht ontsnappen. Deze en andere veel voorkomende elektronica kan een overstroming van elektromagnetische straling veroorzaken, waarvan wordt aangenomen dat deze, hoewel onzichtbaar,ernstige lange termijneffecten kan veroorzaken op je gezondheid. Het is bekend dat constante blootstelling aan deze straling vooral vermoeidheid veroorzaakt, stress verhoogt en het immuunsysteem verzwakt. Zoutsteen lampen geven negatieve ionen af en heffen positieve op. Daarom helpen ze, door elektromagnetische straling te neutraliseren, kunstmatige frequenties te verminderen en zelfs statische opbouw te voorkomen.

Zoutkristallen lampen helpen tegen allergieën en astma

Zoutsteen lampen kunnen stof, schimmel en huidschilfers van huisdieren uit de binnenlucht filteren. Net zoals een neusspray met zoutoplossing de luchtwegen zuivert, helpen ze uiteenlopende allergie symptomen te verlichten. Degenen die worstelen met astma beweren ook te profiteren van witte zoutlampen. Het is zo'n effectief ademhalingshulpmiddel dat bepaalde fabrikanten ook inhalers hebben geproduceerd die zijn gericht op patiënten met astma, bronchitis en andere ademhalingsproblemen.

Verbeter je ademhaling door zoutkristallen lampen te gebruiken

Cilia zijn de haren die langs de luchtpijp lopen en werken als microscopische ademfilters. Volgens studies verminderen positieve ionen de ciliaire activiteit terwijl omgekeerd negatieve ionen een groter en positiever effect hebben. Daarom helpen zoutsteen lampen de ademhaling verbeteren door negatieve ionen vrij te geven die vreemde deeltjes filteren en de longen in het algemeen schoner houden.

Zoutstenen lampen verlichten hoesten en andere symptomen van verkoudheid

Het is mogelijk dat de negatieve ionen die vrijkomen door zoutkristal lampen beschermen tegen in de lucht verspreide bacteriën. Naast het verwijderen van deze verontreinigingen uit de lucht, laat het zout het lichaam ook toe om lucht effectiever te filteren in een poging om te voorkomen dat vreemde deeltjes de longen binnendringen. Dit kan de ontwikkeling van hoesten, niezen, keelpijn en andere kleine symptomen van verkoudheid voorkomen.

Verbeter je stemming met een zoutsteenlamp

Veel studies suggereren dat negatieve ionen het humeur- en energieniveau verbeteren door serotonine in de hersenen te verhogen. Daarom kunnen zoutkristal lampen ten goede komen aan mensen die lijden aan seizoensgebonden depressies en andere vormen van depressie.

Geef je bloedsomloop een boost met een zoutsteen lamp

Bepaalde studies hebben gesuggereerd dat negatieve ionen, zoals die uitgestoten door zoutkristallen lampen, de bloedstroom kunnen versnellen. Daarmee is een lamp goed voor hart en bloedvaten

Verhoog je energieniveau door een zoutlamp te kopen

Positieve ionen putten het lichaam uit en men gelooft dat Himalaya-zoutlampen eigenlijk het tegenovergestelde kunnen doen. De negatieve ionen verhogen het energieniveau, wat een verfrissend effect oplevert vergelijkbaar met het gevoel van verjonging dat wordt verkregen door tijd in de natuur door te brengen.

Verminder stress en creëer een ontspannen sfeer met een zoutlamp

Witte zoutlampen kunnen worden gebruikt als hulpmiddel bij kleurentherapie (chromotherapie) en vormen een alternatieve methode voor het diagnosticeren en behandelen van een groot aantal ziekten. Ze produceren een zacht licht in de tinten oranje, geel en rood dat onder andere helpt bij stress, aandachtstekortstoornis en algemene ontspanning. Er wordt gedacht dat het serene licht fysieke, spirituele en emotionele energieën in evenwicht brengt.

Verbeter je nachtrust met een grote zoutlamp

Overmatige blootstelling aan positieve ionen vermindert de bloed- en zuurstoftoevoer van de hersenen, wat kan leiden tot onregelmatige slaappatronen. Men zegt dat de negatieve ionen van een zoutlamp uit de Himalaya die omkeren en je zo een gezonde nachtrust geven.

433
6 Items

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...