New products

New products

Lijst van producten op merk Fortuna Beads

 • Basic Lapis Lazuli - Maat S

  Basic Lapis Lazuli - Maat S

  € 14,95

  Op zoek naar een gemakkelijke manier om wat kleur toe te voegen aan je dagelijkse outfit? De Basic Lapis Lazuli-armband van FortunaBeads is de meest effectieve manier om te gaan. De koningsblauwe edelstenen geven uw moderne alledaagse looks een tijdloze afwerking. Een subtiele en elegante manier om op te vallen tussen de massa.

  Deze Basic Lapis Lazuli armband is gemaakt van 6mm geverfde lapis lazuli edelstenen met een 8mm koper / zink tussenstuk. De spacer zal na het dragen een koperkleur krijgen. Alles wordt bij elkaar gehouden door een 1 mm dik doorzichtig elastisch koord voor gemakkelijk dragen. Het elastische koord wordt geleverd met 6 maanden garantie. Het pakket bevat ook een katoenen linnen tas met een FortunaBeads-logo voor veilige opslag.

  Laatste items in voorraad
 • Lily Bamboo Leaf Agate

  Lily Bamboo Leaf Agate

  € 19,95

  Verschillende tinten wit, grijs en oranje resulteren in een armband die zeer aangenaam is voor het oog. Ook maken de veelkleurige kralen van deze Bamboo Leaf Agate armband het perfect om te dragen met de meeste van je outfits. Een zeer veelzijdig item voor de meeste vrouwen, klassiek en verfijnd.  Deze Lily Bamboo Leaf Agaat armband is gemaakt van natuurlijke 6mm edelstenen met een 925 sterling zilveren tussenstuk. Alles wordt bij elkaar gehouden door een 1 mm dik doorzichtig elastisch koord voor gemakkelijk dragen. Het elastische koord wordt geleverd met 6 maanden garantie. Het pakket bevat ook een katoenen linnen tas met een FortunaBeads-logo voor veilige opslag.

  Laatste items in voorraad
 • Mat Amazoniet - Maat M

  Mat Amazoniet - Maat M

  € 14,95

  Blauwe Amazoniet, met een vleugje zandkleurige matte kralen. Deze armband laat je pols er fris en exotisch uitzien. Pas het aan en verander je gewone casual of semi-casual outfit in iets spannender.  Deze Amazoniet armband is gemaakt van 6 mm edelstenen met een 8 mm koper / zink afstandhouder. De spacer zal na het dragen een koperkleur krijgen. Alles wordt bij elkaar gehouden door een 1 mm dik doorzichtig elastisch koord voor gemakkelijk dragen. Het elastische koord wordt geleverd met 6 maanden garantie. Het pakket bevat ook een katoenen linnen tas met een FortunaBeads-logo voor veilige opslag.

  Laatste items in voorraad
 • Premium Dragon Blood Jasper...

  Premium Dragon Blood Jasper...

  € 49,95

  De naam van deze specifieke edelsteenarmband lijkt misschien vreemd, maar de legergroene kleur, doordrenkt met bordeauxrode aderen, rechtvaardigt de oorsprong van de naam van deze Dragon Blood Jasper-armband. Afgewerkt met een vergulde vermeil spacer, het is nog steeds elegant, maar toch geschikt om te dragen met je semi-casual outfit.  Deze Premium Dragon Blood Jasper armband is gemaakt van 6mm drakenbloed jaspis edelstenen. De spacer is gemaakt van verguld 925 sterling zilver (vermeil). Alles wordt bij elkaar gehouden door een 1 mm dik doorzichtig elastisch koord voor gemakkelijk dragen. Het elastische koord wordt geleverd met 6 maanden garantie. Het pakket bevat ook een donkerblauwe doos met het gouden FortunaBeads-logo in reliëf.

  Laatste items in voorraad