New products

New products

Heren Armbanden

Actieve filters

 • Armband Heren Leer met Howliet

  Armband Heren Leer met Howliet

  € 24,95

  Howliet armband

  maat 20 cm 

  Deze Italia Pisa armband is gemaakt van 8 mm howliet edelstenen en 6 mm blauw kalfsleer gevlochten koord. De afstandhouders zijn gemaakt van 316L roestvrij staal. Het openen en sluiten van de armband gaat door een bajonetsluiting. Het pakket bevat ook een donkerblauwe doos met het gouden FortunaBeads-logo in reliëf.

  Er zijn niet genoeg producten op voorraad
 • Armband New Italia Milano...

  Armband New Italia Milano...

  € 24,95

  Milaan. De modehoofdstad van Italië. Uiteraard is deze stad een belangrijke toevoeging aan de Italië collectie van FortunaBeads. Deze armband is geïnspireerd op de grootste kathedraal van Italië, in het centrum van Milaan, de Duomo di Milano. Het marineblauwe gevlochten kalfsleer staat in schril contrast met de halfedelstenen van Grey Netstone Jasper, wat resulteert in een opvallende maar toch chique armband.

  Deze Italia armband is gemaakt van 8mm Netstone Jaspis edelstenen en 6mm navy kalfsleer gevlochten koord. De afstandhouders zijn gemaakt van 316L roestvrij staal. Het openen en sluiten van de armband gaat met een bajonetsluiting. Het pakket bevat ook een donkerblauwe doos met een goudkleurig FortunaBeads-logo in reliëf.

  Laatste items in voorraad
 • New Italia Firenze...

  New Italia Firenze...

  € 24,95

  Florence of Firenze zoals de Italianen zeggen. Een van de belangrijkste steden uit de Renaissance. FortunaBeads inspireerde deze Italia-collectie door verschillende Italiaanse plaatsen en deze iconische stad staat zeker op de lijst. De bruingele Tiger Eye-stenen zijn geïnspireerd op de oude brug in Florence, Ponte Vecchio. Het bruine kalfsleer gevlochten koord is chique en toch elegant.  Deze Italia armband is gemaakt van 8mm Bruine Tijgeroog edelstenen en 6mm bruin kalfsleer gevlochten koord. De afstandhouders zijn gemaakt van 316L roestvrij staal. Het openen en sluiten van de armband gaat met een bajonetsluiting. Het pakket bevat ook een donkerblauwe doos met een goudkleurig FortunaBeads-logo in reliëf.

  Laatste items in voorraad